Karlshamn
Den 2:e december firar Lucky Face sitt jubileum med Öppet Hus, spännande föredrag, fantastiska erbjudanden och en ny, ännu hemlig behandling från Maria Åkerberg.

Ulrika Sevestedt har drivit sitt företag Lucky Face i 10 år och det har varit väldigt lärorika år. Som hudterapeut gäller det att hela tiden hålla sina kunskaper uppdaterade och Ulrika är noga med att fortbilda sig.

– Jag erbjuder mina kunder ekologisk hudvård från det svenska märket Maria Åkerberg, berättar Ulrika. Deras produkter är 100% rena, innehåller bara vegetabiliska och ekologiska produkter, från minsta ämne till slutförpackning. Under jubileumsfirandet den 2:e december kommer en av Maria Åkerbergs makeup-artister, Ivan Valencia, finnas på plats i salongen för att lägga make-up på kunderna.Senare på kvällen, vid 18:00 och 19:00, kommer han hålla föredrag om hur viktigt det är med rätt hudvård och bra produkter. Det är begränsat antal platser, så först till kvarn!

Bild1_cmyk – Under Öppet Hus kommer jag presentera Maria Åkerbergs nya ansiktsbehandling, avslöjar Ulrika. Det är en revolutionerande behandling – ”Pure cell”, som verkligen gör underverk för huden.

Precis som det är viktigt vad vi människor stoppar i oss, är det lika viktigt vad vi lägger på huden. Som ekologisk hudterapeut erbjuder Ulrika ansiktsbehandlingar för både kvinnor och män, manikyr och make-up, färgning av fransar och bryn, vaxning, rygg- och nackmassage. Hon har även två olika ansiktsmaskiner att erbjuda för de som vill ha djupare behandling.

– Jag ser till människans helhet, inte bara hudytan, säger Ulrika. Hudproblem kan härledas till allt från stress och arbetsmiljö, till kost och träning.

Under Öppet Hus finns det även möjlighet att ta del av Lucky Faces alla härliga julerbjudande, både på produkter och presentkort på olika behandlingar. Ulrika hälsar alla välkomna till salongen på Kyrkogatan i Karlshamn.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSäkra ljus i juletid
Nästa artikelMed rätt att vara – ett skolprojekt om vår värdegrund