Bromölla
EM Slim är en ny och revolutionerande metod för fettreducering och muskeluppbyggnad. 30 minuters effekt kan jämföras med nästan 30 000 situps.
Hudterapeuten Aneta Krupinska kom till Sverige 2014 och jobbar idag deltid inom hemtjänsten i Bromölla och trivs så bra där med jobbet och sina kollegor. Hon utbildade sig till hudterapeut i Polen och drev eget företag där i många år.
2017 startade Aneta sitt företag Estetisk Kosmetolog i Bromölla och driver det på deltid. Hon bor tillsammans med dottern Natalia som blir 14 i år, i ett vackert hus, där hon också har sin lokal. Hon erbjuder dig som kund flera olika sorters behandlingar. Ansiktsbehandlingen hon utför är unik då Aneta gör tre till fyra behandlingar i en. Man ser resultat direkt och det varar i flera månader. Plasma Pen behandlar fläckar på huden samt rynkor och påsar under ögonen och även rynkor på hela kroppen. Hifa behandlingen tar bort gammal kollagen på kroppen med hjälp av ultraljud. Aneta utför även hårborttagning med Laser. Hon har gått många olika utbildningar och har utbildning till alla sina maskiner.
I höstas investerade företaget i en maskin som hjälper dig att bli av med fett på kroppen, samtidigt som den bygger muskler. Om du inte har så mycket fett så bygger kroppen muskler direkt. Det har varit en god investering och har redan gett många goda resultat.
Metoden kallas för EM Slim och Aneta har utbildat sig för att använda sig utav denna metod. Hennes kunder är både män och kvinnor. Har man varit gravid och fått barn hjälper EM Slim dig att snabbare få tillbaka din kropp och bli starkare. Vill du komma i form och bli av med fett på kroppen och samtidigt bygga muskler, då passar detta dig.
Maskinen passar alla åldrar över 18 år och anpassas efter individ. Redan efter första behandlingen börjar de positiva förändringarna och efter en kur på sex behandlingar händer följande: Starkare och mer definierade muskler. Behandlingsområdet som kan vara mage, rumpa, lår rygg eller axlar formas och ämnesomsättningen har ökat. Koordinationen mellan nerver och muskler har stärkts, kroppshållningen och rörligheten ökar. 30 minuters effekt kan jämföras med nästan 30 000 situps.
Resultatet av denna metod håller i upp till sex till åtta månader, men för att bibehålla resultatet rekommenderas en bra kosthållning och bra träning som t.ex daglig promenad på 30 minuter.
Aneta har provat på sig själv och märkte skillnad direkt. På två veckor gick hon ner fyra kg och tre cm runt midjan. De första två veckorna rekommenderas man också att äta mindre kolhydrater. När jag var och intervjuade Aneta så fick jag prova på denna metod. Man låg på rygg på en skön bädd och Aneta var så noga med att fråga så allt kändes bra. Plattor lades på min mage och sen sattes maskinen igång.
Det anpassades efter mig som individ och succesivt ökades nivån och man kände att
kroppen och magen fick jobba. Om man har t.e.x har ryggproblem och inte kan träna så är EM Slim en mycket bra hjälp för att stärka upp dig.
Aneta är väldigt trevlig och social och älskar att ha kontakt med människor. Genom sitt företag Estetisk Kosmetologi kan hon hjälpa dig man eller kvinna som har hudproblem, oönskat hår på kroppen, reducera rynkor och hjälpa dig på ett snabbt och effektivt sätt att få bort fett och samtidigt bygga muskler. Kontakta Aneta för mer information.
Text: Monica Oredsson
Foto: Privat

Föregående artikelPizzerian med målet inställt på kvalité
Nästa artikelViktigt med kvalité och humor.