Emelie Olsson står bakom arrangerar Run of Hope i Näsum.

Näsum
Nu till helgen arrangeras Run of Hope där Emelie Olsson står bakom arrangemanget, som hoppas nå ett mål på 10 000 kr.

– Run of Hope är ett event för alla som vill bidra i kampen mot barncancer men även göra något hälsosamt, berättar Emelie. Vem som helst kan starta ett eget lopp.

-Alla kan göra någonting i kampen mot barncancer och detta är en enkel sak att göra för att samla in pengar till ett sånt ändamål, därför vill jag arrangera ett Run of Hope, fortsätter Emelie.

– Mitt mål är att samla in 10 000 kr, att få bidra med det hade varit jättekul! För dom som vill delta kostar det 50 kr, om man inte vill medverka i loppet kan man bara lämna ett bidrag.

– De personer som anmält sig ansluter sig till Barnakälla i Näsum nu på lördag den 7:e oktober någon gång på dagen. Väl på plats kan man välja att gå, springa eller cykla. Det är framkomligt för alla! Där finns tre olika långa slingor at välja mellan, Röd slinga 3,8 km, Gul Slinga 4,2 km och Blå slinga 5,7 km. Den gula och röda slingan är även framkomlig för dig med rullstol.

– Jag som arrangör kommer vara på plats mellan 14 och 17 då jag delar ut dryck till de medverkande som Vitamin Well sponsrar med.

-När man sen har sprungit i mål kan man känna sig stolt och intala sig själv att man gjort en mycket god gärning, avslutar Emelie.

För att delta i Run of Hope anmäler man sig på hemsidan:
https://www.barncancerfonden.se/event/run-of-hope/delta-i-run-of-hope/run-of-hope-2/

INFO-Bladet gav också ett bidrag.

INFO-Bladet utmanar alla som har en hundralapp över att ge ett bidrag!

Text: Daniel Sverkersson
Bild: Emelie Olsson

Föregående artikelFrekvensändring i marknätet
Nästa artikelHotell Fritzatorpet arrangerar Oktoberfest