Bromölla
BOSS erbjuder simskola och simträning för alla åldrar och ambitionsnivåer. Vi har en värdegrund som välkomnar alla till vår förening.

Simföreningen i Bromölla heter BOSS och står för Bromöllaortens simsällskap. Tidigare hette simföreningen Ifö Bromölla If:s simsektion men 1980 bröt de sig ut och blev BOSS.

En känd person som startade sin karriär är Johanna Sjöberg och hon har vunnit både VM- och EM guld.

All simundervisning och simträning i BOSS utgår från simmarens egna förutsättningar. Träningsglädje och gemenskap är viktigt hos oss. I BOSS arbetar vi med Sim linjen som är Svenska Simförbundets pedagogiska verktyg för sim inlärning och simträning på alla nivåer. BOSS ökar stadigt medlemsantalet. Idag har klubben 471 medlemmar, fördelat på 270 kvinnor och 201 män.

Foto: Sofia Assarsson.

Simföreningen är för hela familjen, simundervisning för barn fr.o.m. 1,5 år till vuxensim. Vattengympa, styrketräning, motions- och tävlingssimning. Undervisningen sker i Bromölla Simhall.

Vattengympa-gruppen består av 22 aktiva medlemmar och kör pass lördagar 07:45-09:00 och söndagar 18:30-19:30. Familjebad pågår på fredagar mellan 19:30-21:00 med ångbastu och bubbelpool.
Vi hänvisar till kansliet för frågor och mer information:
Tel: 0456-250 04
E-mail: bromollaortens.simsallskap@hotmail.com

Våra Grupper:
-Tävlingsgrupp
-Fisken Guld
-Fisken Silver
-Baddaren
-Pingvin Silver
-Hajen Guld
-Hajen Brons
-Mastersim
-Motionssim
-Vuxensim
-Teknik
-Vattengymnastik
-Familjebad

Text & Bild: Jalil Chigha

Föregående artikelSölvesborgs Närradio presenterar kommunens föreningar
Nästa artikelTräffa Karlshamns egna Trumdoktor!