Bromölla
I början av året startade Szidi och Zoltan sitt företag Szidis Städ & Bygg, och det dröjde inte länge innan succén lät vänta på sig. Med nöjda kunder och fantastiska samarbetspartners hoppas paret att företaget sakta men säkert ska växa.

Szidis Städ & Bygg strävar alltid efter 100% nöjda kunder, och de håller hög klass på sina tjänster. Det är med stor noggrannhet, hög kompetens och entusiasm som de erbjuder ett brett utbud av tjänster inom städ- och byggbranschen.

De har redan utökat företaget med en anställd och kommer under mars att anställa ytterligare en kollega, för att kunna möta efterfrågan på sina tjänster och för att kunna ge sina kunder den bästa servicen.

På byggsidan av företaget går det också bra, de har bland annat gjort en totalentreprenad av ett badrum, utfört plattsättning, murning och putsning, samt lagt golv.
– Vi fokuserar lika starkt på städ som på bygg och vi hoppas att vi kan göra fler kunder nöjda och glada med vår service, säger Szidi.

För Szidis Städ & Bygg är kunderna lika viktiga som kollegorna och samarbetspartnerna, och de lägger stor vikt vid att företagskunder och privatkunder ska få den bästa servicen och väl utfört arbete.

Szidis Städ & Bygg hälsar nya och gamla kunder, både företag, kommuner och privatpersoner, varmt välkomna!

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin.

Föregående artikelLyckoslanten – nittioåring i ny kostym
Nästa artikelVarför inte jogga in våren?