Szidis städ
Zoltan och Szidi tillsammans med kollegorna är redo för nya uppdrag hos nya som gamla kunder. Foto: Patrik Lundin

Bromölla
I början av året startade Szidi och Zoltan sitt företag Szidis Städ & Bygg. Nu anställer man mer personal igen.

Szidis Städ & Bygg strävar alltid efter 100% nöjda kunder, och de håller hög klass på sina tjänster. Det är med stor noggrannhet, hög kompetens och entusiasm som de erbjuder ett brett utbud av tjänster inom städ- och byggbranschen. Efter en vår med hård belastning och många nya kunder har företaget följt sina tankar om en bred bas med hög kompetens bland personalen i företaget.

På städsidan är man nu 4 personer som kan ta alla sorters städning. Att man är fyra gör att man lättare kan möta efterfrågan på sina tjänster och även för att kunna ge sina kunder den bästa servicen. På byggsidan av företaget har Zoltan hälsat välkommen till en ny medarbetare och nu kan man även hjälpa till med lite större arbete. Men även en snabb service åt andra företag som behöver en bra samarbetspartner.

Zoltan har passat på att utbilda sig och auktorisera sig inom plattsättningen. Genom en auktorisation i GVK (Golvbranschens våtrumskontroll) kan kunden känna sig tryggare. Våtutrymme är en stor risk i ett hus och då krävs ett hållbart arbetssätt för att minimera riskerna för vattenskador.

För Szidis Städ & Bygg är kunderna lika viktiga som kollegorna och samarbetspartnerna, och de lägger stor vikt vid att företagskunder och privatkunder ska få den bästa servicen och väl utfört arbete. Det är av denna anledning som vi
vill vara fler.
Att kunna ta lite större städningsuppdrag kräver fler som kan hoppa in för varandra. Vi känner oss trygga med de anställningar som gjorts och det märks att de trivs då det är hög arbetsmoral och alltid med ett glatt humör, berättar Zoltan.

Szidis Städ & Bygg hälsar nya och gamla kunder bland företag, kommuner och privatpersoner, varmt välkomna!

Text & Bild : Patrik Lundin

Föregående artikelFotbollskul i Gualöv
Nästa artikelBromöllapolitiker är nu kulturutbildade