Samla kompisar och vänner eller affärsbekanta och drabba samman i en kamp. Kampen kan bestå av olika grenar eller paintball.

Med paintball lockas folk i alla åldrar till rörelse. Norreskogutveckling i Bromölla erbjuder även femkamp, och härliga heldagspaket som skräddarsys efter sällskapets önskemål. Paintballgevären är en sorts luftgevär, som används för att skjuta kulor med färg på motståndarlaget. Speciella overaller och masker skyddar kläder och ansikte, vilket är tur för en del blir träffade så de blir helt gula överallt. En del blåmärken diskuteras också.

Det är inte bara paintball som de erbjuder, utan ett trevligt eventpaket skräddarsys efter varje kunds önskemål kanske man vill ha en trevlig kväll med sina vänner men vill vara säkra på att slippa regn så finns möjlighet att hyra med ett tält fullt utrustat med bord och golv.

– Vi kan erbjuda lugnare aktiviteter med olika sorters femkamper eller tiokamper mellan individer eller i grupp. Det kan vara bågskytte, pistol, paintballskytte, slangbella, vattenlekar mm, säger Philip, som är ansvarig.

-Det går att kombinera med en gemensam måltid då samarbete finns med olika lokala cateringföretag. Vi ordnar en trevlig dag/kväll eller kanske helg för mindre sällskap. Även möjlighet till övernattning finns.

Ett typiskt paket är familjerna som drabbar samman i paintball och sen grillar något gott och samlas för att avsluta med en femkamp med inslag av knep och knåp. Vill man sen knyta samman med lite bad och avkoppling på sjön hyr man en flotte och njuter av solnedgången och avslutning sker mitt i natten. Många glada och trötta paintballdeltagare vittnar om en riktigt rolig aktivitet. Passa på att boka en aktivitet.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelÅrets första Hole in One på Boa Gk
Nästa artikelEn storslagen och mäktig Avengers avslutning