Bromölla
Den 16:e augusti firar Evas Vattenkul jubileum med öppet hus för alla mellan 13:00-17:00.

Eva Engström startade sitt företag Evas Vattenkul 2000 och 2005 tog hon över driften för Oasenbadet i Bromölla. I den höj-och-sänkbara bassängen håller Eva simskolelektioner med 120 barn i veckan. Det är inte bara barn som är välkomna, utan hon har elever upp till 78 år som simmar hos henne. Det är allt från babysimskola (tre månader) till
vattengympa.
– Oasenbadet är en underbar lokal, som är tillgänglig för alla utan trösklar eller trappor, berättar Eva, som har arbetat med vatten och träning i många olika bad sedan 1988. Här är en lugn miljö med bara en bassäng.

Den 16 augusti firar Evas Vattenkul jubileum tillsammans med sina två inhyrda kollegor; Annalena Lindh på Al’s Crawl o Simskola och Eva Stanleysson på Ew:as konsult – hälsoutvecklare.

Eftermiddagen kommer att bjuda på prova-på-Vattengympa, VattenYoga, föreläsningar, babysim kommer visas upp och det kommer även finnas lite rabatter på badkläder och tillbehör i butiken. Om vädret tillåter kommer Eva Stanleysson grilla “din korv”.
– Vi ser fram emot den här jubileumsdagen, säger Eva med ett leende. Och för den som inte kan vänta till augusti så finns det platser kvar på sommarens simskola, som i år ska ske utomhus i Ivösjön. Från mitten av juli till mitten av augusti är det inplanerat. Eva tar hand om barnen på Oruddens badplats och Annalena på Strandängen.

INFO-Bladet önskar Eva lycka till med jubileumsfirandet och uppmanar alla badsugna att anmäla sig till sommar-simskolan!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelProfilkläder och fritidsprodukter hos Fähallen
Nästa artikelBody Zorbing i Tianshallen