Bromölla
Inte nog med att Sammy Widell är den yngsta medlemmen i Lions Club Bromölla, han har också blivit utsedd till ny president.

26 år gammal är Sammy född och uppvuxen i Näsum, med intressen som jakt, fiske och friluftsliv. Till vardags jobbar han som kyrkovaktmästare och han har varit medlem i Lions Club Bromölla i cirka 5 år.
– Jag kom i kontakt med Lions genom min pappa och min morfar, berättar Sammy. När Lions har evenemang har man alltid fått hjälpa till, sedan unga år, så att bli medlem i klubben var naturligt.

När han blev tillfråga om att ta över posten som president så tackade han tveklöst ja.
– Medlemmarna stöttar varandra och delar på ansvaret, säger Sammy. Lions Club Bromölla är en demokratisk förening, så jag ser inga svårigheter med att vara president. Tvärtom är det roligt att träffa nya människor, planera möten och engagera sig i verksamheten.

Lions störta aktiviteter under året är deras omtyckta Humlerally och den uppskattade julmarknaden med Luciakröning nere på torget. Under hösten ska Lions kläcka nya idéer för att samla in pengar till sin hjälpverksamhet.
– Lions söker alltid nya medlemmar och fler personer som vill engagera sig i vårt ideella och lokala hjälparbete, fortsätter Sammy. Alla är varmt välkomna, ung som gammal. Vad Lions erbjuder är en förening med god kamratskap  och en välkomnande gemenskap.

Är man intresserad av att veta mer om Lions eller följa med på ett möte kan man kontakta Sonny Johansson, ordförande för Lions medelskommitté på telefonnummer: 070-936 00 49.
INFO-Bladet önskar Sammy Widell lycka till i sitt arbete som Lions nya president!

Text: Petra Horning
Bild: Privat

Föregående artikelHälsoringen bjuder på Hälsofest!
Nästa artikelBesök vikingatiden under Gudahagens vikingamarknad