Gualöv/Nymölla
PRO Gualöv-Nymölla har nu kommit igång med verksamhetsåret 2024. Allt började med årsmötet den 2 februari där allt som rörde år 2023 redovisades och avhandlades samt att styrelsen beviljades ansvarsfrihet.
Ny styrelse valdes som till största del blev densamma för 2024. Underhållningen gjordes av Laila & Gustav på ett alldeles förträffligt sätt! En dansuppvisning av klass! Sedan hade vi årets första medlemsträff den 21 mars med sedvanlig trivsel och gemyt, lotteri samt god fika. Underhållningen då gjordes av Gärdskans Sånggrupp, ett fint och trevligt återseende! Verksamhetsplan för 2024 delades också ut.
Här informerades också om att vi startar vår Boulesäsong den 15 april kl 13,30. Då är banorna vidgjorda och klara för spel. Detta tack vare 3 eldsjälar, Karin N, Kjell N och Yvonne A. TACK!! Välkomna till vår fina Bouleanläggning i Nymölla! Nästa månadsträff blir nu den 25 april kl 14,00. Som vanligt med lotteri, bra vinster, god fika samt underhållning med dans av Ulf & Marlene, kända sedan tidigare besök hos oss.
Nu är det dags att ta chansen till att dansa och bättra på konditionen!! Vi har hakat på PRO Riks nationell dansvecka, för på hösten så har vi ju sedan tidigare en nationell friluftsdag. Välkomna till denna begivenhet!
Foto: Privat

Föregående artikelEn lagom mix av nytt och nostalgi i Ghostbusters Frozen Empire
Nästa artikelElon Ljud & bild i Sölvesborg invigde sin köksutställning