Bromölla
PN Golv och Kakel flyttar till en ny, fräsch butik i Bromölla, ett naturligt steg närmre entreprenadsidan av företaget och för att kunna erbjuda bättre service till sina kunder.

_DSC4674-cmykPeter Novak driver PN Golv och Kakel tillsammans med Anders Johansson och i butiken finns Ulrika Novak för att önska kunderna varmt välkomna. Redan innan öppningen den 26 januari var det flera kunder som åkte inom butiken för att få hjälp med bland annat färg och tapeter.
– Vi erbjuder våra kunder ett helhetskoncept, berättar Peter. Oavsett om man vill renovera sovrummet eller fixa badrummet, så kan vi erbjuda en smidig lösning. I butiken kan kunderna välja ut tapeter, golv, färg, kakel och klinker. Vi lämnar alltid kostnadsfri offert.

PN Golv och Kakel samarbetar med Folksam och Länsförsäkringar när det gäller olika försäkringsjobb. Peter och Anders har båda mångårig erfarenhet i branschen och bland de anställda finns många proffsiga målare, snickare, golvläggare och plattsättare.
– Vi har bred kompetens, säger Peter. Och vi samarbetar med VVS och el om man vill ha hjälp med totalentreprenad.

Den nya butiken på Industrigatan i Bromölla är fylld av nyttiga och intressanta produkter från bland annat Forbo, Dekora, Höganäs, Tarkett, Nordsjö färg och badrumsinredning från Noro. Oavsett om man söker en fräsig fondtapet eller nytt kakel till duschen så hjälper Ulrika en att hitta rätt bland PN Golv och Kakels färgstarka sortiment.
– Vi välkomnar både nya och gamla kunder till vår nya butik, ler Peter. Här kommer vi ha samma goda service och ett stort sortiment av allt man behöver för att fräscha upp hemma.

INFO-Bladet önskar PN Golv och Kakel lycka till med den nya butiken!

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelBesök Tunnan på sportlovet
Nästa artikelFjälkingedagen