Malena Glad hälsar er välkomna till hennes nya inredningsbutik!

Bromölla
Det är Malena Glad som ser till att Bromölla får en ny butik i lokalerna som tidigare var zoobutik på Malmvägen 1.

Malena berättar om varför hon startar egen butik. – I många år har jag haft en nyfikenhet på att driva en egen butik med just den inriktningen men då jag trivdes så bra på min tidigare arbetsplats, möbelaffären så blev det aldrig aktuellt att starta. Nu blev det ett tillfälle att efter snart 28 års arbete i branschen kunna göra något eget. Butiken som hon valt att kalla Hemmets lilla hörna kommer att serva alla kunder med fabrikssydda eller måttbeställda gardiner, tyger på metervara, bäddlakan, kuddar, porslin, presenter och övriga inredningsdetaljer.
-Jag skötte både inköp och försäljning så det känns naturligt.
Man får prova sina egna idéer och många leverantörer som jag arbetet med tidigare har jag med mig nu också. För att nämna några så kan man i butiken finna produkter från Ernst, Affari, Bruka Design, PAGUNETTE, Bukowski med flera.
I den 200kvm stora, ljusa butiken kommer det säkert att landa många trendiga produkter framöver. Malena berättar att hon gillar att lösa kundernas problem med inredning och att få dela med sig av sin inspiration och sitt intresse inom färg och form, vilket ger kunden bra service. I hennes roll som inköpare så gäller det att veta vilka produkter som kommer att säljas så hennes erfarenhet inom inköp kommer väl till pass. Framför allt tror man att det kan vara på sin plats med en butik som hjälper till med gardiner och inredning som man kan besöka för att få hjälpen lokalt. Den som besöker butiken kommer säkert finna en hel del saker som kan falla i smaken. Efter mycket långa dagar och med hjälp av familjen så har nu det mesta kommit på plats. Så återstår då att öppna upp butiken och de blir alltså redan den 3 februari.
Vid öppningen kommer det att finnas massor av erbjudanden och alla hälsas hjärtligt välkomna att besöka butiken. Alla kunder bjuds på korv och bubbel under öppningsdagen.

Lycka till Malena, önskar vi på INFO-Bladet.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikel´Grabbarna från Eken´ i säsongsfinal hos Blue Note
Nästa artikelSkötte kommunens affärer på verandan