Bromölla
Tillsammans startade Szidi och Zoltan företaget Szidis Städ & Bygg i början av januari. Med bred kompetens och lång erfarenhet inom både städ- och byggbranschen satsar de på att ge kunderna service av hög klass.

Alla kan ta del av Szidis Städ & Byggs tjänster från företag och privatkunder till kommuner. De erbjuder ett brett utbud med hemstädning, flytt- och storstädning, fastighetsstädning, och byggstädning. De erbjuder även städning av butikslokaler, trappor, kontorsstädning, industri, golvvård, offentliga lokaler och fönsterputsning.

– Vi är väldigt entusiastiska över att äntligen ha startat vårt företag, berättar Szidi. Det känns spännande och vi ska satsa på att förverkliga alla våra planer för företaget. Inom städ har vi stor kompetens, och vi gör allt som har med städ och lokalvård att göra.

Även på byggsidan kan de erbjuda sina kunder ett brett utbud av olika tjänster, bland annat snickeri, målning, plattsättning, golvläggning, murning, putsning, betonggjutning, isolering, el och VVS.

– Med vårt breda kontaktnät garanterar vi att vi kan hitta rätt samarbetspartner för att utföra jobbet, säger Szidi. I första hand kommer vi göra allt för att våra kunder ska bli 100% nöjda med vår service.

Szidis Städ & Bygg söker också en ny kollega som prioriterar renlighet och noggrannhet, som inte är rädd för att jobba och tycker om att ge kunder extra bra service. Vid intresse kontakta Szidi och Zoltan med en ansökan.

Zoltan och Szidi vill tacka alla som stöttat dem i den här satsningen, främst Zoltans nuvarande arbetsgivare, men även vänner, familj, samarbetspartners och trogna kunder.

INFO-Bladet önskar Szidis Städ & Bygg stort lycka till!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelTelia utökar fibernätet i Bromölla
Nästa artikelStötta Korsets Krafts ideella hjälpverksamhet