Segrare F04 Ifö Bromölla IF.

Bromölla
Under tre helger i oktober och november har Sparbankshallen varit platsen för 260 lag som spelat i en av de största konstgräscuperna i södra Sverige med deltagare från Skåne, Blekinge och Småland.

Hallen erbjuder spel på tre femmannaplaner på konstgräs vilket innebär att det garanteras många matcher under en cup. Det finns även läktare, omklädningsrum och en fullsortimentkiosk i hallen. Stolta Bromöllabor berättar att den tillhör en av Sveriges modernaste anläggningar.

Fulla läktare i hallen.

Hans Nielsen berättar:
– Efter årets lyckade satsning kommer vi att utöka cupen med fler åldersklasser med tanke på intresset för cupen. En eloge till alla domare som ställt upp under helgerna och dömt hundratals matcher. Då det är Ifö´s ungdomslag själva som arrangerar dagen när deras åldersklass spelar vill vi uttrycka vår tacksamhet till alla föräldrar som spelar en stor roll i det hela när det gäller att bemanna upp kiosk, grill, sekretariat, städ mm.
Även våra sponsorer LB-Hus, Sydställningar, Intermontage och Direkten vill vi tacka.

Nu laddar vi om för utomhussäsongen och den 43:e upplagan av Ifö Cup som spelas helgen efter midsommar 2018 och den stora nyheten nästa år är att vi utökar med en klass – pojkar födda 2004.

I samband med sommarens fotbollscup arrangeras även Bromölla Marknad.

Text: Patrik Lundin
Bild: Hans Nielsen

Föregående artikelHalloweenfest på Medborgarhuset
Nästa artikelTvå länkar i Kulturkalaset – Borre Muséet och Pub Tjyven