Humlerally runt vår vackra Ivösjön i maj.

Bromölla
För sjuttonde året anordnas Humlerallyt söndagen den 21 maj.

Våren är fantastiskt vacker runt Ivösjön och familjerallyt sträcker sig runt denna sjö. Humlerallyt startar vid Böckmans Konditori i Bromölla mellan klockan 9-12 och är öppet för både bilar och motorcyklar. Bansträckningen är cirka 5 mil och går på asfaltvägar. Det är ingen tidtagning på rallyt men deltagarna måste dock vara vid målplatsen senast klockan 15. Rallyt har 10 olika stationer med både teoretiska och praktiska tävlingsmoment.
Det finns en särskild barntävling med barnpriser. Lions Club, Bromölla har fått sponsring från ett stort antal företagare, affärer, m.fl. och har ett stort prisbord både till deltagande vuxna och barn.

Förberedelserna är i full gång och Lions Rallykommitté under ledning av rallychefen Rune Ohlsson förbereder bansträckning och kontroller.
Man har också korvgrillning någonstans utmed bansträckningen. Rallyt har haft stort intresse och i år hoppas man på ett stort antal deltagare.
Genom åren har avkastningen från Humlerallyt gett bra till Lions hjälpverksamhet och i år kommer avkastningen att gå till Lions forskningsfond i Skåne.
Så vill du uppleva en vacker rundtur med trevliga inslag under färden passa på den 21 maj.
Lycka till alla deltagare och njut av
utsikten över Ivösjön och äppelodlingar.

Text: & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelJag blir nog aldrig bjuden dit igen
Nästa artikelFåfängan satsar på ny unik behandling