Jennie Persson hälsar alla välkomna till Fåfängan i Bromölla.

Bromölla
Kan man verkligen föryngra huden? Ja med en teknik som utnyttjar kroppens självläkning så kan detta uppnås.

Nu har det gått ett drygt år sedan Jennie Persson startade sin salong Fåfängan på Dalagatan. Jennie har sedan dess fått många trogna kunder som uppskattar den personliga servicen, det avskilda läget och att behandlingarna ger resultat. Diamond Microdermabrasion (hudslipning) är den behandling som blivit mest populär.

– Det känns fint att kunna möta de olika behov som finns, allt från de som bara vill rå om sig själva lite extra, till de med mer specifika hudproblem.

Fåfängan går nu en händelserik vår till mötes med flera nyheter på salongen. Den resultatinriktade hudvården har visat sig vara väldigt efterfrågad och nu kompletterar Jennie med SkinPen Microneedling.

Det är en behandling som innebär att huden nålas och genom mikrokanalerna som bildas slussas ett specialutvecklat serum långt ner i huden där det gör som mest nytta. Nålbehandlingen innebär att huden får en kontrollerad mikroskada och sätter på så vis igång kroppens egen läkningsförmåga och stimulerar till nybildning av kollagen. Detta innebär att man kan arbeta på problem och skador som ligger djupare ner i huden. Behandlingen kan t.ex. reducera ärr från acne, hudbristningar, fina linjer och rynkor och verkar uppstramande.

Men gör inte behandlingen med nålar ont?
– Det kan kännas lite grann men det går fort över, för den som är känslig kan en bedövningssalva strykas på en stund innan.

Nästa Fåfänga-nyhet är att salongen tar in ett nytt banbrytande hudvårdsmärke – Esse Probiotic Skincare. Det är en serie där man använder sig av probiotika i de olika krämerna. Detta för att skapa en hälsosam balans av goda bakterier på huden. De flesta vet att probiotika, d.v.s. godartade mikrober, är bra för magen. Esse Probiotic Skincare arbetar på samma sätt fast på och i huden. Det är dessutom helt ekologiskt, veganskt och stödjer rättvis handel.

I och med dessa nysatsningar kan Fåfängan erbjuda behandlingar och produkter som passar alla!

Vi på INFO-Bladet önskar Jennie god fortsättning på sin inslagna bana.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelHumlerally 21 maj
Nästa artikelKonsert: Earth, Sea and Sky