Gualöv
Hos den välsorterade butiken Gold Klitt’s Hundtrim finner man produkter av hög kvalitet till både hundar och katter.

Bild2-cmykAnnelie Salenius har fött upp hundar tillsammans med sin man i över femton år, så att öppna en butik med hundtrim och hundprodukter föll sig helt naturligt. Till hösten firar butiken fem år och när man kliver in i den charmiga byggnaden slås man direkt av hur stor butiken är. Där finns allt för hundar, från foder och borstar, till transportburar för bilen, halsband och spårlinor.
– Vi åker mycket på utställningar med våra hundar, berättar Annelie. Och det var så vi fick idén till butiken, vissa saker hittar man bara på utställningar och mässor och finns inte i vanliga djurbutiker. Irriterande, tycker jag, så det är sådana specialprodukter jag har i mitt sortiment också, utöver det vanliga som foder och vardagliga tillbehör.

Förutom produkter av hög kvalitet till både hund och katt så kan Gold Klitt’s även erbjuda klipp och trim, bad, pälsvård och kloklippning till både hundar och katter.
– Kunderna kan antingen lämna sin hund eller katt här hos oss, eller köpa sig en glass och sitta på vår mysiga uteplats medan de väntar, ler Annelie. Det jag tycker är roligast är just kundkontakten, kunderna kan komma in för att fråga om tips och råd. Många har dessutom köpt valpar från vår kennel och har förtroende för vår långa erfarenhet.

Josefin Gunnarsson har jobbat hos Gold Klitt´s i snart 6 månader, där även hon klipper o badar hundar och katter. De har utökat öppettiderna i butiken, Månd – Fred 10-18.
– Man får tänka på att vara ute i god tid, när det gäller bokningar på trimmet, ler Annelie.

Vi har också börjat sälja så smått via internet och den som vill kan följa oss på Facebook!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelHarasjömåla med Bromölla fritidsgårds killgrupp
Nästa artikelNils Poppe, skådespelare och komiker