Helen Schön.


Bromölla

På Helens Zoo har Helen Schön och hennes anställda fullt upp. Det gäller allt från hundtrim och populära sommarvaror, till Helens nya post i styrelsen för Djurens Värld.

Deras kyldynor till hundar och katter har blivit stor succé nu när värmen slagit på. Kyldynan läggs på golvet, och när det blir tryck på bädden reagerar gelen i den och svalkar djuret.
– Det märks hos oss när det börjar bli varmt, för då bokas alla våra trimtider upp, skrattar Helen. Här är det fullt upp och man ska tänka på att det just nu är upp mot 2 veckors väntetid på en trimtid.

Det går bra i butiken, hennes anställBild2_cmykda är duktiga och de fortbildar sig hela tiden för att kunna erbjuda sina kunder den bästa servicen. Foder och godis i butiken ska vara så naturligt som möjligt och med hög kötthalt.
– I sortimentet har vi bland annat fodermärkena Acana, Orijen, Royal och Arion, med mera, berättar Helen.

Mycket av våra tuggbitar som grisöron och knorrar är svenskproducerade. Inte bara sortimentet är av toppkvalitet, butiken har också fått sig ett invändigt ansiktslyft och Helen är nöjd med renoveringen. Butiken är betydligt öppnare och luftigare än innan, och kunderna har lättare för att hitta varorna de söker.
– Jag har varit med i Sölvesborgskortet sedan starten för tre år sedan, ler Helen. Vi har skyltar framme så att kunderna lätt ska kunna komma ihåg att använda sitt kort. Rabatten går även att kombinera med andra erbjudanden och rabatter som vi har i butiken, till exempel för uppfödare och våra VIP-kunder.

Titta in till Helens Zoo för att förse husdjuren med allt som ger dem en dräglig sommar!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelFörst i Sverige med bottenlös pizza?
Nästa artikelPresidentbyte i Rotary