Är du kär i mig fortfarande...Alfred...

Bromölla
Ann-Christine Elgan och Donald Hummel från Vissefjärda teatergrupp spelade upp föreställningen Ellen & Alfred den på Tiansgården den 11 juni.

Sång, musik och massor med skämt, några lite under bältet, skådespelarna levererade så att vasstaket nästan reste sig av alla skratt som kom från ett fullsatt Tiansgården. Lite om historien får vi väl berätta. Ellen kom in till staden med sin älskade rullator och kom först in på scenen, där hon väntade, väntade på att sin ungdoms stora kärlek Alfred skulle dyka upp. Till slut så kom Alfred in på scenen” Är det verkligen du Alfred ”säger Ellen.” Ja Ellen”, jag har kommit till Sverige igen och till dig, svarade Alfred.

Publiken ger stående ovationer…

Nu ökade tempot i föreställningen, det blev munkyssar, giftermål med delar av där publiken deltog, Ellen hittade också prästen Bock. Däremellan sjöng Alfred kärleksvisor för Ellen. När föreställningen led mot sitt slut, så visade sig att kärleken dem emellan aldrig hade dött trots att de varit åtskilda och inte haft kontakt med varandra på de 60 år som gått. Närmare 100 personer kom till föreställningen som inleddes med kaffe och tilltugg och som avslutades med stående ovationer.

Arrangemanget ordnades av Bromölla-Musik och Teaterförening i samarbete med Ivetofta Hembygdsförening.

Text & Bild : Peter Lennartsson

Föregående artikelCarlshamns Rörteam expanderar med nyöppnad butik
Nästa artikelHistorien om Varggropen