En butik till!

Direkten i Bromölla och Direkten Olofström drivs av Karin och Villy Nilsson. Den tredje butiken i familjens regi öppnar nu upp på den mest spektakulära platsen som finns i södra Sverige.

Direkten öppnar i Norje.

En plats som en gång om året ger åtkomst till ungefär 40000 besökare. – Detta är en bra möjlighet att kunna ta del av den härliga atmosfär som råder under Sweden Rock berättar Villy. 

Nu ska ingen tro att det är en butik som ska finas bara under Sweden Rock, nejdå tanken är att här ska man kunna hämta paket, lämna spel och handla lite av det goda även under resten av året. 

Sortimentet kommer så klart att kunna påverkas av kundernas önskemål med tanke på att det är långt in till Sölvesborg och närmaste butik. 

Allt ligger just nu i startfasen och det som man väntar på är logistiken med att kunna beredas platsen i nuvarande Sweden Rocks lokaler och det beräknas ske någon typ av invigning runt pingst. 

Mycket jobb som återstår men alla vet att den entreprenör som Villy är så fixar han fram en ny butik tills invigningen.  Just nu planeras det mest med leverantörer, inköp av inredning samt hur man ska planera yta i butiken. Alltså mycket bråda dagar för Villy och Karin som till vardags arbetar många timmar i sina butiker.   

Vi på INFO-Bladet lyfter på hatten och vill önska Familjen lycka till och säger grattis till boende i Norje som får en butik på orten.   

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelHyllade succégänget i Arlövsrevyn är tillbaka med ny föreställlnig 2024!
Nästa artikelNytt företag i grävbranschen.