Oskar Nöbbelin med Grävmaskinen

Bromölla

Nöbbelin & Jacobsson Maskin AB. Grävning och schaktmaskiner är en stor hobby som nu växer till verksamhet.

Killarna bakom detta bolag är kompisarna John Jacobsson och Oskar Nöbbelin som har ett stort intresse av maskiner och grävarbete. Deras intresse har tagit fart då de genom praktik hos andra grävfirmor fått vara med om planering och genomförande av schakt och grävarbeten. Nu tar killarna sedan en tid tillbaka nästa steg att ta på sig egna arbeten inom branschen. Genom samarbetspartners har de redan en hel del inplanerat men ser fram emot att fler jobb bokas in i kalendern.

Vi utför de mest förekommande grävarbeten som finns men anlägger uppfarter och gångar och planerar tomter osv. Vi kör även service och ser inga jobb som för små eller för stora. Om det ska grävas i gator eller på tomter så fixar vi det och ett väl utfört arbete är det som vi lämnar efter oss. Viktigt att man kan samarbeta med andra entreprenörer då man inte kan ha alla maskiner i sin ägo. Vår smidiga Terex Grävare är en bra storlek för de flesta arbeten och smidig att komma åt med på lite trängre platser. Vid större entreprenader samarbetar man får in fler maskiner för ändamålet.

– Vi utför alla arbeten inom schakt och gräv och vi hjälper till att komma med goda råd och planera, allt för kundens bästa, säger Oskar.

– Kontakta oss så går vi igenom projektet och lämnar pris och avtalar tid för utförande. Nu på våren handlar det om poolbygge, uppfart, hus alt stugbygge, tillbygge samt trädgårdsgrävning.

Tipset är att kontakta dessa energiska killar om ni står inför grävprojekt.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelFamiljen Nilssons tredje butik
Nästa artikelHavsdrakarnas Hus fyller 10 år! Tiden går fort när man har roligt.