Marie Juhlin, ny chef sedan maj månad, som stortrivs på Helsa Vårdcentral i Bromölla.

Bromölla
En trygg och målmedveten satsning ger Helsa ett positivt gensvar från patienter och personal.

Under tiden som Helsa har drivit vårdcentralen på Storgatan i Bromölla så har ett förändringsarbete pågått och man får nu positivt gensvar från alla berörda. Satsningen på Lättakuten har visat sig vara en lyckad satsning där fler får rätt vård snabbare.

Marie Juhlin som tillträdde som chef i maj på Bromöllavårdcentral Helsa, trivs mycket bra med medarbetare och människorna i kommunen. Det är som sagt ett långsiktigt arbete med våra grundvärderingar som styr verksamheten. De samverkansmöte som finns mellan olika verksamheter här i kommunen deltar vi fortlöpande i.
– Jag ser med spänning framåt då vi alla jobbar mot att möta våra medmänniskor i kommunen och dess behov på olika sätt. Vi har ett mycket gott samarbete med kommunens hemsjukvård.

Med våra duktiga och intresserade medarbetare ger vi vård av god kvalité.

Marie Juhlin, ny chef sedan maj månad, som stortrivs på Helsa Vårdcentral i Bromölla.

Personalgruppen är föränderlig och det har blivit lite byte av personal samt pågår en nyrekrytering där ett första tillskott blir av Alexander som fysioterapeut i december.
– Flertalet duktiga personer söker sig till oss och inom kort kan vi presentera våra nytillkomna doktorer och sköterskor, menar Marie.

– Vi har redan flera nya kompetenta medarbetare som bland annat startat upp diabetesmottagning, astma, KOL och äldrevårdsmottagningen.
Framtidens behov av att ta tag i psykisk ohälsa som ökar i hela landet måste vi kunna möta och där rekryterar vi också framöver, berättar Marie.

Aktuellt just nu är att få igång årets vaccination som varmt rekommenderas till människor i riskzonen. Våra Vaccinationsdagar är 7,14,15,21,28 november kl. 13.00 16.00 Hos Helsa finns Vårdcentral, Företagshälsovård och Specialistvård.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelRättelse: Visprogram med Leif C Thuresson, 12 november
Nästa artikelLängtar du efter att må bra inifrån och ut?