Anette Lindberg och Daniel Ristovski.

Bromölla
När man behöver hjälp med ekonomiska frågor eller rent praktiska detaljer kring redovisning då kan man kontakta Daniel Ristovski eller Anette Lindberg.

En redovisningsfirma är så mycket mer än just redovisning och detta har Daniel Ristovski tagit fasta på när han startade sitt företag ASSIST- konsult. Nu har företaget fått en delägare i Anette Lindberg och därmed också bytt namn till Ristovski Lindberg redovisning & ekonomi.

Man har under en period anställt mer personal och ser framtiden an. Service till företagen handlar bland annat om allt från lönehantering till fakturering och löpande bokföring. Antingen kan det ske på plats hos kunderna eller från företagets kontor på Tunnbygatan i Bromölla.

Daniel berättar om byrån som grundades under våren 2013 ur viljan att arbeta med ekonomi och redovisning nära kunden. Det blev startskottet på det som än i dag är deras största drivkraft.

-Verksamheten startades för fem år sedan i en mindre sidolänga, då som Assist konsult och Redovisning. Idag är vi tillbaka i det som tidigare var boningshus och nu som Ristovski Lindberg redovisning och ekonomi.

– Redovisning och ekonomi på kundens villkor är det vi arbetar efter. Utöver löpande redovisning arbetar vi också med skatte och avtalsfrågor. Här kan vi agera bollplank och leda kunden mot rätt håll för att sen kunna ta bra beslut om sin verksamhet.

Anette Lindberg redovisningskonsult med många bollar i luften.

Anette berättar – Vi brinner för den öppna kontakten där vi tillsammans med kunden hittar en skräddarsydd lösning. Givetvis med full förståelse för att det ena företaget inte är det andra likt – och just därför tror vi på anpassningsbara lösningar framför färdiga mallar.
Här vill vi vara mer än bara en byrå kunden lämnar in papper till och därför ställer vårt arbetssätt höga krav på oss. Höga krav som vid slutet av dagen är värt att arbeta för eftersom vi får tillbaka så mycket energi av intresserade och nöjda kunder.

– Vi är ett stöd för chefer till mindre företag, någon som de kan byta idéer med och som kan utmana dem, säger Daniel. Våra klienter litar på oss mycket tack vare vårt personliga engagemang, vi hjälper dem lyfta sina företag och skapa mervärde. Det gör så att våra klienter kan ägna sig åt det som de kan bäst, medan vi ägnar oss åt det vi kan bäst, alltså sköta deras bokföring och ekonomifunktioner.

-I dag har vi ett driv som gör att ett flertal kunder vill ha samarbetsavtal med Ristovski & Lindberg och det kräver mer personal så är du en självgående redovisningskonsult är du välkommen att höra av dig till oss säger Daniel Ristovski.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelUpptäck Karlshamn, nu är succéarrangemanget Hittaut tillbaka
Nästa artikelNy Thaimassagesalong på Regeringsgatan