Bromölla
INFO-Bladet och Direkten är initiativtagare till en marknad som ska gå av stapeln i sommar.

Det är Villy Nilsson som driver Direkten och Patrik Lundin från INFO-Bladet som ska dra i trådarna för en marknad i Bromölla.

– Det har saknats något som händer återkommande i Bromölla som tidigare Bromölladagarna, säger Patrik.
Nu kanske Bromölladagarna inte slutade som en lycklig saga men det var något som samlade invånarna och det kom mycket folk ifrån bygden till orten.

Marknaden kommer att bestå av en förmarknadsdag på fredagen den 29 juni och Marknadsdag den 30 juni. Just nu så ska en styrgrupp samlas för att dra upp riktlinjer och planera genomförandet.

Man söker nu föreningar, organisationer och företag som är intresserade av att delta under marknadsdagarna.

– Bromölla kommun är en samarbetspartner och fler söker vi då detta inte är tänkt att vara två företags lilla projekt. Önskemålet är att denna marknaden kan bli återkommande och att det finns en grupp som kan arbeta med och utveckla det år efter år. Årets aktivitet får vi se som startskottet på något positivt för Bromölla, säger Villy.

Klart är att Barnens Marknad kommer tillbaka, musik av något slag kommer det att vara och marknadsknallar som vill finnas med i framtiden bör boka in dessa datum.
I Bromölla har Bromölla IF sin världsberömda IFÖ Cup samma helg vilket ger ett bra underlag med tillresta människor som kan njuta av karuseller och marknad mellan matcherna berättar Villy.

Vid intresse att delta kan ni kontakta Patrik Lundin per mail:
info@infobladet.com eller tel: 0456-444 886.

Text: Daniel Sverkersson
Bild: INFO-Bladet arkiv

Föregående artikelLazarusordern och dess arbete i Afrika
Nästa artikelRestaurangerna som sätter mat och gäster i fokus