Bromölla
Assist Konsult är redovisningsfirman som går steget längre för att hjälpa sina kunder, oavsett om det rör sig om deklarationen eller att sköta ett företags dagliga pappersarbete.

Daniel Ristovski startade sitt företag för lite mer än två år sedan, och han trivs med att kunna styra sin egen tid och engagemang. I ryggen har han en revisorutbildning och hjälper kunder med allt från dödsbon och deklarationer, till att sköta ett företags hela administrativa- eller ekonomiska avdelning.
– Jag hjälper privatpersoner och företag på deras villkor och ser till deras behov, säger Daniel. Jag fokuserar även på personerna bakom företaget som ägare/företagsledare och familj. Det jag brinner för är när man märker att det man gör ger effekt och att det kan lyfta företagen.

För cirka en månad sedan flyttade han företaget till nya kontorslokaler på Kyrkgatan i Bromölla och från och med den förste juni har han en ny anställd till sin hjälp. Anette Lindberg började som praktikant och är en stor tillgång till Assist Konsult.
– Vi har många olika kunder, från små företag och konstnärer, till fastighetsägare och byggföretag, berättar Daniel. Det gör arbetet väldigt varierat och det är roligt. Kunderna kommer från bland annat Bromölla, Sölvesborg, Olofström, Kristianstad och Svängsta, så vårt upptagningsområde är väldigt stort.

INFO-Bladet önskar Daniel Ristovski och Assist Konsult lycka till i sina nya kontorslokaler!

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelNils Poppe, skådespelare och komiker
Nästa artikelCentury Ride i Sverige