Bromölla
Daniel Ristovski ser inte bara till att stötte sina klienter när de utökar och expanderar, utan har själv också satsat på att utöka sin personalstyrka. Allt för att kunna ge sina klienter ännu bättre service.

Tillsammans med Anette Lindberg sköter Daniel Ristovski redovisningsuppdragen från klienterna. Till stöttning på kontoret har de Jill Ahlgren, som ser till att den dagliga verksamheten rullar på smidigt. Senaste tillskottet bland personalen är Isabell Tillborg, som just nu arbetar som redovisningskonsult på timmar och succesivt ska komma in mer i arbetet.
– Vi kan erbjuda våra klienter allt som hör till traditionell redovisning, berättar Daniel. Löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, fakturering, löner, osv.

Men det är inte det enda Assist Konsult kan erbjuda sina klienter. Daniels mål med sin redovisningsbyrå har alltid varit att kunna erbjuda klienterna någonting extra, som stöttning med verksamhets-utveckling, utvärdera nuvarande företagskoncept, samt att förbättra och förändra befintliga verksamheter.
– Vi är ett stöd för chefer till mindre företag, någon som de kan byta idéer med och som kan utmana dem, säger Daniel. Våra klienter litar på oss mycket tack vare vårt personliga engagemang, vi hjälper dem lyfta sina företag och skapa mervärde. Det gör så att våra klienter kan ägna sig åt det som de kan bäst, medan vi ägnar oss åt det vi kan bäst, alltså sköta deras bokföring och ekonomifunktioner.

En sak som kan vara skönt att slippa är löneadministrationen. Assist Konsult kan ta hand om hela biten, från att färdigställa löner och utbetalningar till deklarationer och att erbjuda lönesupport om de anställda har några frågor eller funderingar. Daniel och hans anställda ser till att hela tiden uppdatera sig om såväl ändrade skatterättsliga regler som kollektivavtal och har stor erfarenhet av att hjälpa klienter inom alla branscher.

Ta kontakt med Assist Konsult, så kan de hjälpa till med smidiga redovisningslösningar!

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelUndsättningen under Skånska kriget
Nästa artikel”Bättre än alla semestrar i världen.”