Aom vid sin vagn. Hon hälsar alla varmt välkomna.

I hörnet Tiansvägen – Barumsvägen, nämligen Tiansvägen 26 finner vi Bromölla Thaimat, här träffar vi Aom som serverar mat som inspireras från det thailändska köket.

Aom är känd av många Bromöllabor och jobbar om vardagarna i skolkök. Hon har tidigare haft en matvagn på samma plats, men sedan drygt 5 månader tillbaka är hon i full gång igen. Aom jobbar mestadels själv men tar vid behov in hjälp ifrån sin kusin. När vi besöker henne är hon i full gång i sitt arbete med att laga mat till sina gäster, där Aom berättar att många är återkommande. Hon nämner att det kan bli väldigt mycket beställningar under helgerna.

Beställning till en kund.

Utbudet består av flertalet klassiska thairätter, wookat, soppor och friterat. Det kan bestå av kyckling, nötkött, fläsk och räkor men har givetvis även helt vegetariska alternativ. Till alla måltider väljer man om man vill ha ris eller stekta nudlar. Om man är extra hungrig eller vill ha fler tillbehör finns det också, som räkchips, extra ris eller nudlar. Har man allergi får man reda på vad maten innehåller.

Är man i farten kan man ringa och förbeställa mat, men det går också bra att äta på plats då man kan sitta vid bord i anslutning till vagnen, här finns även bra parkering. Det går dessutom smidigt att betala då hon tar både betalkort, Swish och kontakter.

Gillar du thaimat och är en återkommande gäst så erbjuds Stämpelkort, när du handlat 10 måltider för minst 69:- så bjuder Bromölla Thai Mat på en maträtt.

Aom har generöra öppettider då det är öppet tisdagar – fredagar från kl 16-19 och lördagar-söndagar från 12-19, Aom ska se över möjligheterna att ha längre öppettider under sommaren.

Gör ett besök hos Bromölla Thaimat och ta del av det goda utbudet.

INFO-Bladet önskar Aom fortsatt lycka till.

Text & Foto: Daniel Sverkersson

Föregående artikelHälsa och hålligång på Stortorget 3
Nästa artikel”Fem kvinnor, fem viljor, en tanke” på Lokstallarna