Johnny
Johnny ambulerande tekniker på Audio Video i Bromölla. Foto: Pia Jönsson

Bromölla
Tillhör du de som har fiber indraget till fastigheten? Ja då har du nu alla möjligheter att ha många smarta lösningar som finns på marknaden. Att se film och Tv blir mycket enkelt med hög driftsäkerhet.

Vi frågade Audio-Video Bromölla om Fiber och tjänster. Magnus Jönsson som driver butiken tillsammans med systern Pia, berättade att det finns flera olika val av abonnemang för film och TV.

I och med den säkra uppkopplingen kan du enkelt bevaka ditt boende var du än är i hela världen. Kanske hålla koll på husdjuren eller bilen i garaget och hästen i stallet.

Övervakning finns från enkla trådlösa och batteridrivna kameror till de mer avancerade anläggningar med inspelning. Se filmerna i din mobil.

Genom den nya tekniken kan man alltid vara hemma utan att kroppsligt vara där. Semestern blir lite lugnare om man vet att hemmet är bevakat. Öppnar någon dörrar så noteras det och man kan välja att få ett sms, mail som kan styras till vem som helst.

Waterarlo
Helt trådlösa och vattentåliga bevakningskameror med notiser till mobiltelefon när något rör sig inom kamerans räckvidd.

När det gäller tv bild är det alltid bäst och mest stabil bild via parabol. Den ger alltid bästa bildkvalitet. Men även fiber har bra bildkvalitet . Nu efter nyår blir det en omläggning av frekvenserna via marknätet och ett visst kaos kommer uppstå. De som har parabol påverkas inte av detta för de får signalen från sin satelit.

En tjänst som kommer mer och mer är det smarta hemmet. Styr lampor, maskiner värme mm. från mobilen. Trådlösa högtalare i alla rum som man kan välja att streama musik till och hela familjen kan använda dessa.

Smarta tvn med filmer bara en knapptryckning iväg. Se alla semesterfoto på tvn enkelt direkt från mobilen, trådlöst.

Rutavdrag gäller nu även installation av It-relaterade arbete som att installera wifi nätverk, koppla in högtalare till wifi.

Besök AudioVideo Bromöllabutiken då de har ett stort utbud av smarta huset detaljer och lösningar för att få ut det optimala från tv och fil samt ljud.

Text: Patrik Lundin

Föregående artikelGuldsmederna Carlberg till er tjänst!
Nästa artikelBromöllas första officiella Lucia för 50 år sedan