Efter takbyte utfört av Plåtslagare Lind årets Takmästare 2022

Sölvesborg
Plåtslagare Lind är med i BMI Monier Takpartner i Sverige, för att få vara med krävs att man har en proffsig och seriös inställning till yrket och att man använder deras produkter.

Före takbyte

För att vara med och tävla om årets takläggare skickar man in ett bidrag på ett snyggt tak som utfärdats av företaget. I tävlingen deltar företag från hela Sverige.
Juryns motivering uppmärksammade bland annat att Plåtslagare Lind tog sin an uppdraget med full tillförsikt och med stor yrkesskicklighet, var lyhörd för uppdragsgivarens noggranna valkriterier och sålde in en premiumlösning. Det blev ett storslaget tak som är själva grundförutsättningen för husets karaktär och beställaren var mycket nöjd.
Det handlar om tak säkerhet, underlagspapp och själva ytskiktet.
Plåtslagare Lind startades 1942 och Ola Lind VD är tredjegenerationen som driver företaget. Idag består företaget av 21 anställda, både plåtslagare, pappläggare, snickare och kontorspersonal. Förutom tak gör de andra diverse plåtarbeten som spisplåtar inomhus och plåtsaker till trädgårdar. Idag är det väldigt populärt med cortenplåt som blir rostig med tiden.
Det finns lång erfarenhet inom företaget och branschen. De anställda har lång erfarenhet och de utför takläggningen helt själva. Man behöver inte ta in andra företag utan kunden erbjuds en helhetslösning utan avbrott. Kunder har återkopplat till företaget att de är nöjda och nämnt att det känns tryggt med denna helhetslösning och att det blir mer kostnadseffektivt.
Mattias Pettersson som är projektledare berättar att under 2022 har man byggt en ny verkstad och investerat i nya maskiner så nu kan de öka volymen och tillverka till industrin. Han berättar att de jobbar mycket mot både privata kunder och mot företag. Plåtslagare Lind satsar på att ge sina kunder kunskap, kvalité och hög service.
INFO-Bladet gratulera Plåtslagare Lind till att bli årets Takmästare 2022.
Text: Monica Oredsson Foto: Plåtslagare Lind

Föregående artikelFöreläsning av historieprofessor Dick Harrison på kulturarvslördagendagen
Nästa artikelNilssons Style ett företag med passion för skapande