Jonna intill den nya brodyrmaskinen

Bromölla
Jonna Nilsson driver företaget Marketfix som är en webbyrå där det skapas webbsidor, webbutiker och logotyper åt företag. Företaget har hon drivit under 5 år.
Sedan några år tillbaka driver hon också Nilssons Style där målinriktningen är personliga produkter och reklamprodukter.

Några av produkterna som Jonna gör

Jonna berättar att det började för 10 år sedan när hon började med tagelsmycken och det har sedan utvecklats till Nilssons Style där hon trycker på olika produkter som väskor, reflexvästar, kuddar, porslin, nallar och diverse babyprodukter som är populära att ge bort på dop och namngivningar. Företaget graverar också smycken och nyckelringar.
Nilssons Style har både företag, föreningar, förskolor, högskolor och privatpersoner som kunder. Det kommer beställningar från hela Sverige och även från Finland. För ett tag sedan fick Jonna en beställning från en högskola som skulle ha 100 stycken reflexvästar till en inspark.
Beställningarna gör man via webbutiken, men det går också bra att mejla in sin beställning. Vissa produkter finns på lager som väskor, kuddar och nallar och då brukar leveranstiden vara 2 – 3 dagar. Vid stora beställningar levereras varorna inom 2 veckor.
Tidigare har företaget jobbat med enbart tryck på produkter, men nu har Nilssons Style investerat i en brodyrmaskin och kan nu även erbjuda broderade produkter.
Jag frågade Jonna om hon hade något speciellt minne från de åren hon har tillverkat smycken. Hon berättade att för ca 2 år sedan var det ett par som kört bil ca en och halv timme för att komma till henne för att välja ett smycke till ett bröllop.
Medan de var iväg några timmar och gjorde ärenden och fikade gjorde hon klart smycket och de blev mycket nöjda och det kändes så kul.
Jonnas framtidsplaner för företaget är att komma igång mer med brodyrmaskinen och få mer kunder inom närområdet.
Jag undertecknad kunde inte låta bli att beställa en jättesöt personlig nalle med namn på till namngivningen vi ska på.
Vi på INFO-Bladet önskar Jonna stort lycka till!
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelPlåtslagare Lind årets Takmästare 2022
Nästa artikelHälsomässan och Föreningarnas dag bjuder på fullspäckade septemberdagar