Tredenborg camping mellan den blekinska bokskogen och havet

Sölvesborg
I grund och botten är Tredenborg en lugn och trivsam familjecamping som har ett helt unikt läge på strandkanten mellan den blekinska bokskogen och havet. Här hittar ni natursköna vandringsleder, spännande cykelleder samt SUP och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det endast tre kilometer där finner ni pittoreska kullerstensgator, fantastiska restauranger, mysiga caféer och bästa butikerna. Till Tredenborg kan ni komma som campingäst eller med ingen erfarenhet alls och bo i våra lyxia Glampingtält. Tredenborg är en av de få i landet som har 11 lyxigt inredda Glampingtält där ni bekvämt bor fyra vuxna. Här finns bäddade sängar, tjocka mysiga täcken, handdukar, tallrikar, bestick, glas, koppar, presso, vattenkokare, kylskåp, bord och fyra stolar. El och mysig belysning finns. Glampingen bjuder på kaffe, te och chips. Vi älskar hundar och de är välkomna i tälten, stugorna, i restaurangen och i cafeét.

Här finns allt för barnfamiljen, paret eller kompisgänget. Vi har en utmanade 12-håls minigolfbana bredvid cafét, volleybollsnät, boulebana, kanoter, el-sparkcyklar, en liten motobåt, trampbilar och cykeluthyrning. Glöm inte badkläder! Tredenborg har ett av Blekinges bästa badvatten, då vi har fått högsta betyg från Havs & Vattenmyndigheten. Det finns ett långgrunt bad med barnvänlig strand – samt en fin lekplats i anslutning till badet. Några meter ute på udden finns en 55 meter lång badbrygga, Tors Brygga, för er som vill ha djupare vatten.

Sugen på glass? Missa då inte vår glassbar som erbjuder mjukglass, över 15 smaker av strössel, över 7 smaker av såser – och över 30 smaker av kulglass. I anslutning till receptionen finner ni vår mysa café och bar NyBrygget där finner ni allt från nybakat frukostbröd, fika, godaste kaffet från Bergstrand och en härlig lunch och middagsmeny. Vi har fullständiga rättigheter, så kom och njut av en kall lokalbryggd öl i solen på vår uteservering bara några meter från havet. Ute på udden finner ni vår stolthet: Bryggan Mat & Bar – med stans bästa och största uteservering. Havsutsikt så långt ögat kan nå. Maten får högsta betyg – och likaså servicen från personalen.
VARMT VÄLKOMNA TILL PARADISET TREDENBORG hälsar Jenny Grönlund med personal!

Föregående artikelFöretag och affärer vid Köpmangatan
Nästa artikelSpårarna fick lära sig om säkerhet i och vid vatten