Från vänster Patrik, Amir & Josefine

Sölvesborg
År 1973 startades Mekonomen under namnet Bileko AB och affärsidén var att bli bäst på service och sälja den då mest efterfrågade bildelen, avgassystemet till bensinmackar i Stockholm.
Efterfrågan ledde till att sortimentet utökades. Under mitten av 1980 talet expanderade man genom att köpa Mekonomen som då bestod av 17 butiker och nu finns det över 100 butiker i hela landet.
Mekonomen i Sölvesborg har funnits i över 20 år. Butiksytan är 250 kvadratmeter och med reservdelslagret blir totalytan 400 kvadratmeter. Det är lätt att hitta i i butiken och man får bra service och kunnig hjälp av de anställda.
Jag frågar affärschefen Patrik Bolin varför väljer man Mekonomen?
Det är helhetslösning och service säger Patrik snabbt och trevligt, vi är störst i landet och bra på det vi gör. Man väljer Mekonomen för att du som kund enkelt ska få rätt del, genom ett besök i butiken eller ett telefonsamtal.
Det ska vara enkelt för kunderna som både är företag och privatpersoner. Här finns reservdelar. verktyg, olja och kemi, inredning och tung utrustning som t e x billyftar. Beställer man innan kl 16.30 så får man leveransen dagen efter.
Mekonomen leverera reservdelar med originalkvalité eller bättre och gör bil livet lättare.
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelKundveckan en hjärtlig succé!
Nästa artikelLUKAS MOODYSSON ÅTERFÖRENAR ETT ÄLSKAT 70-TALS KOLLEKTIV