Sölvesborg
Inget arbete är för litet eller för stort för Mårtenssons VVS. De hjälper sina kunder med allt från små läckage till nya värmepumpsinstallationer. Sedan starten förra året har arbetena rullat på i jämn takt.

Andreas Mårtensson startade sitt eget företag Mårtenssons VVS i januari 2015. Tidigare har han arbetat som industrimontör men sadlade om till VVS-montör 2009. Drömmen om att starta ett eget företag har han haft ett tag, och i början av 2015 var det dags att ta klivet.
– Det var en väldigt intensiv utbildning, med mycket praktik vilket är jättebra, berättar Andreas. När jag var färdig VVS-montör gick tankarna till att jag ville starta eget, så det har jag gjort nu och det känns väldigt roligt.

VVS står för värme, vatten och sanitet och alla arbeten som rör VVS står Mårtenssons VVS till tjänst med. Det kan vara allt från badrumsrenovering till värmepumpsinstallation, men även reparationer.
– Ingen dag är den andra lik, ler Andreas. Ibland rör det sig om enkla jobb, som en liten reparation, och ibland kan det vara stora specialjobb som kräver mer tid.

Vid större arbeten samarbetar Andreas med två stycken andra företag och han har en praktikant till hjälp då och då. I dagsläget har han dock inga planer på att utöka företaget med fler anställda.
– Jag vill se till att bygga ett stabilt företag från grunden, och inte jäkta iväg med att expandera, förklarar han. Nyligen gjorde jag om företaget till aktiebolag, vilket innebär en extra säkerhet för mina kunder.

INFO-Bladet gratulerar Andreas och Mårtenssons VVS på 1-årsjubileumet och önskar honom lycka till i fortsättningen!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelStötta Korsets Krafts ideella hjälpverksamhet
Nästa artikelAnrik högtidsringning i Mjällby kyrka