Jan Öhmans hälsar alla välkomna till Lampkungen Nu på Löparevägen 1 i Sölvesborg.

Sölvesborg
En ny Outlet med massor av lampor och tillbehör öppnar nu upp i sölvesborg.
Det är Jan Öhman som nu flyttat sin verksamhet till Sölvesborg och huserar på Löparevägen i Sölvesborg. Här kommer han att satsa på att tömma sitt otroligt stora lager till priser som ingen kan föreställa sig.
I lager finns lampskärmar, utelampor, fönsterlampor, lampor i kristall och även kopplingsdetaljer som man kan behöva då man ska koppla in lamporna. Jan som är pensionär har arbetat som elektriker kombinerat med butiken och kan vara behjälplig vid inkoppling eller då kunderna behöver få lagat kontakter eller liknande till belysningen.
Tanken med denna outlet är att jag ska tömma det totalt och med de priserna som vi håller kommer alla att hitta något som man behöver och vill ha.

I butiken finns det massvis med varor att välja mellan.

I dessa Corona-tider kommer jag att hålla extra öppet efter bokning på telefon för äldre som inte vill träffa andra människor dessutom så har vi ett kösystem så det tillåts max 5 personer i butiken. Detta är mycket viktigt då vi är inne i en pandemi, berättar Jan.
Dessutom söker jag efter någon som är intresserad av att ta över hela verksamheten. Perfekt om en i familjen driver elfirma och den andra sköter butiken ungefär som jag haft det och då får man in många jobb genom butiken och säljer in en hel del till elkunderna.
Vi kommer bara att hålla öppet fredagar 10-18 lördagar och söndagar 10-14. Dessutom går det bra med telefonbokning för alla, men speciellt för pensionärer måndag-torsdag 8-11. OBS det är endast efter telefonbokning.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelMin tid som lärare i Gualöv
Nästa artikelBarndiabetesloppet arrangerades både lokalt och över hela Sverige