Globetrotter Jonathan Haglund specialiserad på digital marknadsföring

Sölvesborg

Langate som numera huserar på Svetsarevägen 3 är ett välkänt företag som arbetar mot företagens IT-miljö.Man har bland annat väldigt hög kompetens på Microsofts produkter och tjänster. Langate har tre Microsoft spe-cialister (MCT – Microsoft Certified Trainer) som håller i utbildningar över hela Sverige för kommuner, landsting och företag. En kul händelse var när vi fick uppdrag att utbildade Microsoft på Irland i Microsoft produkter/tjänster. Det har av förklarliga skäl blivit mycket digitala utbildningar och satsningar på digitala möten samt support och service till de företag som vill hänga med i den möjligheten att ha digitala möten.

– Vi arbetar med att förpacka unika IT lösningar för att kundens krav ska upp-fyllas, berättar Mathias som arbetar som sälj och marknadschef på Langate. Man kan applicera lösningarna i vilken modern verksamhet som helst vilket ger en trygg och säker IT drift.

– Vi ser oss som Molnmäklare som hjälper kunder till moderna och framtidssäk-rade lösningar med t.ex. Microsoft 365, Dynamic365 samt Azurlösningar. Vår mission är att utbilda, utveckla och inspirera verksamheter till säkrare och effektivare IT-miljö.Våra kunder är små och medelstora företag. Jonathan Haglund är ny hos Langate och arbetar som Säljare & Marknadskoordinator. Efter en lång resa som startade november 2019 med Italien, Venedig till Japan, Thailand, Australien, Nya Zeeland, Surfläger på Bali samt Singapore ett par dagar och sedan tillbaka till Bali där han stannade i ytterligare 3 veckor. Jonathan tvingades att avbryta sin resa den 1 februari 2020 då hans kort blev skimmat.

– I Venedig blev jag uppringd av Sveriges Radio P4 Kristianstad då det var en stor översvämning i Venedig och jag befann mig där. Efter att Bankkortet blev skimmat på Bali så avbröt jag resan och kom till Sverige. Då jag rest och lagt upp mycket digitalt material på webben i form av Vlogg och filmer så fick jag ett erbjudande om att hjälpa till på Langate och det har nu resulterat i att jag arbetar med film och foto för Langate, åt oss själva men även åt kunder som vill ha hjälp med sina sociala kanaler. Jonathan hade en önskan om att arbeta med detta på heltid och så blev det. Nu fyller han dagarna med att Inspirera och utbilda kunder på sociala medier och lyssna av vad de behöver samt knyta ihop unika paket för alla företag. I arbetsuppgifterna ingår så klart att få Langate att synas mer och skapa mervärde för kunderna.

– Jag gillar att skapa förtroende och rela-tioner som ger ett bra värde för kunden detta mynnar ut i bra samarbete som håller under lång tid, säger Jonathan.Langate 3.0 – paketerade tjänster med fokus på säkerhet.

INFO-Bladet önskar Mathias ochJonathan lycka till med sitt fortsatta arbete för kunderna och deras sociala kanaler

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelBräkne-Hobys park blir väl omhändertagen
Nästa artikelKarlshamnshusen dokumenteras genom målningar