Hampus Åkesson delägaren till Ekonomigolv visar en liten del av det stora utbudet.

Ekonomigolv sätter fokus på försäljning av trägolv och kakel.

Det är nu 17 år sedan företaget flyttade in i sina nuvarande lokaler vid Blekingeporten. En utbyggnation på 450 kvm gjordes 2006 som fungerar som lager samt outletbutik, vilket är väl värt ett besök för de som letar efter unika och bra produkter. Framöver väntar ytterligare en tillbyggnad om 400 kvm.

Idag är Ekonomigolv en av Blekinges största golvbutiker, där dom dessutom har ensamrätt i Sverige på unika antik-behandlade trägolv. Företaget erbjuder ett stort utbud av färg, mattor, tapeter och dessutom hjälp med att lägga nytt golv och kakel, självklart även våtutrymme, allt enligt alla krav och regler.

I butiken kan kunderna besöka utställningen med ett 40 tal montrar där det stora utbudet visas från golv, kakel och tapeter.

– Vi importerar själva kakel, klinkers och golv från bland annat Spanien och Italien, vi samarbetar dessutom med flera väletablerade varumärken för att erbjuda våra kunder ett brett sortiment. Vi vill även passa på att nämna att vecka 45 arrangerar vi en höstfest med massor av kampanjer här i butiken, berättar Hampus Åkesson som driver företaget.

Text: & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelKlimatkrisen – Vad kan jag göra?
Nästa artikelNominerad i kortfilmskategorin på filmfestival