Sölvesborg
Hos Sölvesborgs Golfshop finns allt man behöver för att ge sig ut på banan, oavsett om det gäller att reparera en skadad klubba, investera i en snygg golfbag eller köpa nya golfbollar.

Sedan två år tillbaka drivs golfshopen av klubben, och bakom disken finns Mikael Törnberg och Ann-Charlotte Trudel redo att stå till tjänst och besvara alla golfrelaterade frågor. I sortimentet finns allt från skor och kläder, till klubbor och golfpeggar.

– Den 28 mars har vi premiäröppning av butiken, efter renoveringen, berättar Mikael. Vi håller även på med att bygga om alla bunkrar på banan, för att förhöja spelupplevelsen för våra golfare.

Hos Sölvesborgs Golfklubb och i deras butik är det viktigt med god service till medlemmar och spelare. Önskar man en produkt som inte finns hemma kan den givetvis beställas och man får goda tips och råd om vilken produkt som kan passa ens egen spelstil och prisklass bäst.

– Golf är en sport för alla åldrar, och hos oss spelar allt från proffs till folk som spelar för nöjes skull, ler Mikael. I år ska vi ha vår stora damtävling igen den 20-22 augusti. Förra året var det ett 100-tal tävlande och i år blir det minst 125 stycken!

Golf kan vara ett avslappnande och härligt spel för den som vill ägna en eftermiddag utomhus tillsammans med sina vänner. Det kan också vara en tävling där man hela tiden utmanar sig själv och slipar sina färdigheter med varje slag.

– Vi tycker det är väldigt positivt att vara anslutna till Sölvesborgskortet, säger Mikael. Det är viktigt att värna om den lokala handeln.

 

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelGünther intar Rundella
Nästa artikelSisse-föreställning i Sölvesborg