Jeff & Rebecka hälsar alla välkomna.

Olofström
Stig Ericssons Bils populära VIP kväll är nu tillbaka efter några års uppehåll på grund av pandemin. Torsdagen den andra november stod inbjudna kunder på kö för att komma in i bilhallen, där Mats Ericsson stod vid entrén och hälsade alla välkomna.

En mycket lyckad kväll med härlig underhållning, fina bilar, trevliga kunder och mycket god mat.

Innanför entrén fanns några frågor man skulle svara på för att få chansen att ta hem vinsten av en Diamondbrite Lackförsegling. I bilhallen stod långbord dukade till drygt 200 besökare och det bjöds på smörgåstårta, korv och bröd, drycker av olika slag samt kaffe med olika sorters hembakade kakor och godis.
När alla gäster hade satt sig ner tog Jeff och Rebecka som är tredje generationen som driver Stig Ericssons bil mikrofonen och hälsade alla välkomna igen och presenterade sin personal. Nino och Jessika bjöd på skönsång och man fick höra några underbara italienska sånger. Stämningen var på topp och gästerna umgicks, minglade och gick runt och tittade på de uppställda bilarna både inomhus och utomhus. Jag pratade med en gäst som berättade och både han och hans fru och hans syster kör Suzuki och de har varit på dessa VIP kvällar i flera år och det är lika trevligt varje gång.Mats berättade att de började med dessa kvällar för de har så himla roligt på jobbet och med sina kunder. Det kan man ha när man säljer bekymmersfria produkter. Alla våra Suzuki och Isuzukunder får en inbjudan och är välkomna.
Stig Ericsson började sälja bilar i Olofström 1964 och under 60-talet var Stig Sveriges största Saab handlare. Sedan 1982 befinner de sig i den lokal de byggde på brostugevägen i Olofström. Genom åren har de haft chansen att prova på många olika bilmärken och är idag auktoriserade återförsäljare för Japanska Suzuki och Isuzu. Ett familjeföretag där tredje generationen nu tagit över.
Mats Ericsson som tog över efter sin far Stig Ericsson har nu lämnat över större delen av ansvaret av driften till sina barn Jeff och Rebecka.
Till Stig Ericssons bil kommer du för att köpa en ny eller bättre begagnad bil eller lämna in din bil på verkstaden. Det är en auktoriserad verkstad på Suzuki och Isuzu, men reparerar och servar alla bilmärken.
Eftersom man följer tillverkarens servicerekommendationer och alltid använder originalreservdelar så gäller alltid din nybilsgaranti.
År 2021 blev Stig Ericsson bil i Olofström årets företagare.
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelBesök på Kameramuseum i Olofström.
Nästa artikelIvetofta Sparbank i Bromölla i gemensam insats med övriga Sparbanker.