Härlig dukning på Hotel Fritzatorpet. Foto: Fotograf Serny

Olofström
Dagmar och Nadine är två drivande kvinnor som tillsammans med sina medarbetare verkligen får Olofström att bli en mer aktiv ort än man tror.

Under året avlöser sig de olika eventen av varandra och hela tiden är deras professionalism inom hotell och restaurang närvarande. Inga event ska behöva var lika med medelmåttig mat utan tvärtom maten ska ha en central roll hos Fritzatorpet.
Nu innan våren uppenbarar sig så kör man igång med en kväll i kombination av underhållning och god mat. Det är den lokala och populära gruppen Nöjeskompaniet som kommer att underhålla under kvällen den 11 mars.
De kallar själva inslaget Okomplicerat och utlovar en nära show där man blandar musik, komik, allsång och publikaktivitet.

Kvällen börjar med en god buffé där man kan plocka i lugn och ro, beställa något gott i baren, som står öppet för den som vill ha. Underhållningen drar sakta men säkert igång efter en liten stund, och ni får njuta av Nöjeskompaniets skönsång och komik. Kvällen avrundas med kaffe och kaka på buffén.

I år har planerna redan lagts för den trevliga Oktoberfesten som nu börjar bli en tradition hos Hotel fritzatorpet. Innan hösten är här kommer det att gå att avnjuta luncher alla vardagar samt söndagsluncher med start 5 mars. Man får inte missa att avnjuta en måltid på den natursköna uteplatsen som avslutas med en liten promenad i det härliga området.
Sommar, påsk, morsdag, Oktoberfest, farsdag, Mårtengås, julshow och familjejulbord är några inslag hos Dagmar och Nadine, som man inte ska missa.

Fakta Nöjeskompaniet:
1998 bildades Nöjeskompaniet fast beslutade om att deras idé om underhållning kunde vara något som var intressant för en bred publik.

Man beskrev sig som en blandning mellan Stefan & Krister, Thorleifs och Wallmans salonger.

Ett signum har alltid varit, och är, att lyfta fram musiken i mixen med humorn. Musiken ska dessutom vara spelad live av äkta musiker och inte genom någon dator.

Källa www.nojeskompaniet.se

Text: Patrik Lundin

Föregående artikelGosedjursdoktorn!
Nästa artikelCentrumadvokaterna expanderar