Ellinor Gunn, nyanställd jurist på Centrumadvokaterna. Foto: Daniel Sverkersson

Bromölla
Centrumadvokaterna har sedan en tid tillbaka aviserat om att de söker förstärkning till sitt kontor i Bromölla. Till en början var det svårt för Eva Johansson, ägare till Centrumadvokaterna att förutse hur mycket jobb som skulle komma in, men det har kort sagt blivit mycket att göra.

-Vi hade plockat ut fem personer till intervju som sökte anställning hos oss, men så upptäckte advokat Per Prené en person som verkade mycket intressant för företaget, som kändes helt rätt, berättar Eva.

Ellinor Gunn, ursprungligen från Stockholm halkade på så vis in på ett bananskal i firman. Hon berättar att hon är nyexaminerad jurist efter fyra och ett halvt års studier. För Ellinor kändes det självklart att arbeta med juridiken på en advokatbyrå som arbetar med både människor och inom många juridiska
områden.

Till en början kommer hon att testa på det mesta av det Centrumadvokaterna jobbar med. Hon tycker att alla områdena inom juridiken är kul och spännande.

-Det var en stor omställning att flytta från Stockholm ner till Bromölla men jag trivs redan i detta vackra område av Sverige, säger Ellinor.

Eva Johansson, ägare till Centrumadvokaterna Syd AB tillsammans med Ellinor. Foto: Daniel Sverkersson

Vidare berättar Eva att Elon Svärd som är anställd på firman nyligen blivit advokat, så nu är vi tre advokater på firman med totalt tio anställda.
-Vi har även anställt en administratör som börjar hos oss inom kort. Några andra planer vi har är i Växjödelen, där vi funderar på att skaffa större lokaler. Bromölla och Olofström kommer fungera som vanligt. Annars har vi kort sagt mycket att göra och kommer köra så det ryker.

Text & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelHotel Fritzatorpet bjuder in till event
Nästa artikelThong Bai öppnar nytt i Karlshamn