Mängder av grejer att fynda!

Olofström
Vill ni fynda kläder,mössor byxor, skor/kängor ska ni bege er till Olofström. I dagarna slår det upp en gigantisk utförsäljning, i X-space’s lokaler till vänster om ICA Maxis parkering.

X-space i Olofström bedriver redan verksamhet i fastigheten i form av uthyrning av förråd. Allt ifrån 2 1/2 kvm till 20 kvm. Nu har X-space lockat en av Sveriges största i utförsäljningsbranschen till sig. Den 22 oktober slår portarna upp till 294 kvm yta full med fynd i 7 dagar.

– Vi börjar i alla fall med 7 dagar säger innehavaren Joachim Dahlgren. Denna typ av utförsäljningar har verkat i flera kommuner, ofta ett par gånger om året fortsätter Joachim som känner ägaren till konsultbolaget sedan tidigare. I de flesta fall har kunderna önskemål om att butikerna stannar permanent, och så kanske det blir här i Olofström. Lokalen och läget för den passar utbudet ypperligt säger Joachim nöjt där det också finns ett nyöppnat gym, Olofströms Spinning och Gym i fastigheten.

Det erbjuds väldigt många varor denna gången. Att utrymmet är så stort är perfekt, då vi väntar oss många kunder vill man ju undvika trängsel.

Vi försöker i yttersta mån alltid erbjuda kvalité på våra varor. Folk ska inte tro att det är någon form av loppis, utan det är mestadels mycket hög kvalité på varorna. Man skulle kunna kalla det en Outlet, men det ordet/namnet är väl ganska uttjatat och utnyttjat menar Joachim.

Bland det stora utbudet finns bl.a både grövre och lättare arbetskläder, mycket varselkläder men även jeans, pikétröjor, strumpor, mössor och mycket, mycket mer avslutar Joachim. Undertecknad har varit på några av dessa utförsäljningar och kan starkt rekommendera ett besök för att fynda kvalité.

Text: Magnus Kajrup

Föregående artikelHotell Fritzatorpet arrangerar Oktoberfest
Nästa artikelKreativa kvällar med Copy Singers!