beutiful-womanNu finner man även skönhetsterapeuten Narin Derwish hos Beautiful Woman i lokalen på Östra Storgatan 46 i Kristianstad.

Efter praktik och utbildningar erbjuds nu den stora nyheten med ”Nova Lash” fransförlängning, där man sätter på långa glänsande syntetiska fransar i olika längder, varierande från 6 till 14 mm. Dessa fransar efterliknar våra naturliga fransars utformning och böjning. De kommer inte att tynga ner dina naturliga fransar eller orsaka att de faller av i förtid.

Till skillnad från mascara kommer Nova Lash förlängningar inte att klumpa sig, kladda eller orsaka allergier. Detta gör det möjligt för kunden att simma, surfa eller sola utan att oroa sig för att förlora sin fantastiska nya look! Frans för frans appliceras de på dina egna fransar. Passar perfekt om man har tunna, korta fransar. I och med att du slipper använda mascara, sparas både tid och pengar och du kan vakna upp på morgonen och se ut som de gör i filmer efter en lång natt.

Här kan man även tatuera in permanent make-up såsom: ögonbryn eyeliner, lipliner eller fylla hela läpparna med färgpigmentering, få medicinsk fotvård, ansiktsbehandling och vaxningar. Även kroppsbehandling med maskinen TECHNI SPA, som de är ensamma om att ha i Skåne, mot bl a celluliter. Permanent fransböjning, färgning av fransar och ögonbryn erbjuds också i denna fullservice-lokal för kropp och själ.

-Våra kunder är ju viktigast, säger Narin och jag vill att kunden går ut härifrån nöjd med ett leende på läpparna. Öppettider är 10-18.

-Tittar man framåt i tiden så kommer jag att utbilda mig kontinuerligt och fler specialmaskiner kommer att införskaffas, fortsätter Narin. Undertecknad tackar Narin för trevligt möte och önskar lycka till med allt framöver. Jag har även fått tips om en present till min kära fru efter denna stunden…….

text&bild Uffe Jönsson

Föregående artikelRajmtajm – Fria med knuff
Nästa artikelEn 400 år gammal klenod berättar