Sölvesborgs Golfshop och Golfklubbens kansli har slagits samman för att kunna erbjuda snabbare service.

För att kunna underlätta för medlemmar, gäster, sponsorer och kunder har nu Sölvesborgs Golfshop och klubbens kansli slagits samman till ett servicecenter. Det blir ett snabbare omhändertagande nu för samtliga besökare. Golfshopen har blivit större, luftigare och mer välpresenterat med med senaste utrustningen och kläder från världens ledande golfmärke. På Sölvesborgs Golfklubb ligger den nya TaylorMade Fitting Studio, ansvarig för studion och Expert Custom Fitter är David Green som med sina många år som professionell golfspelare och instruktör knyter samman en golfares sving och utrustningsbehov på ett naturligt sätt.

David berättar att tidigare köpte kunder utrustning och anpassade sin uppställning och sving efter den. Med den nya TaylorMade Fitting Center har vi möjlighet att anpassa utrustningen efter kunden eller elevens förutsättningar, man tittar på olika saker som t.e.x  individens längd, klubbhastighet, skaft flex, spinn i bollen m m. Detta gör man med hjälp av en Radar som heter ”Flight Scope Prime” som mäter vid träff ögonblicket och följer bollen i luften. Fantastik utrustning. Testet utförs  med Taylor Made Bollar som finns också på Rangen.

Med denna nya teknik kan man special beställa klubbskaft och klubbhuvud efter individens behov och förutsättningar.

Välkomna till Sölvesborgs Golfshop och TaylorMade Fitting Studio

Text & Bild: Monica BergDavid Green, ansvarig för TaylorMade Fitting Studio.Nu kan man specialbeställa klubbskaft och klubbhuvud efter individens behov.

Föregående artikelVi ses väl på Bräknetrampen 19 maj 2012?
Nästa artikelLearning is the Shit – årets lärarupplevelse