Dag-Otto Beevbäaen.Sölvesborg
Beevbäaen från Falkenberg presenteras med massor av applåder av Anders Jönsson i Jönssons orkester. Denna speciella brevbärare är inte bara en brevbärare, utan världens bästa brevbärare, ja eller enligt honom själv. Alla skickar brev till Dag-Otto, självklart för att han är brevbärare, men Dag-Otto tror att de är till honom personligen.

Jönssons Orkester kompade den här spralliga människan i alla hans äventyr och bröderna Micke och Anders Jönsson gör det på ett skickligt musikaliskt och roligt vis. Matilda Jönsson får med sig barnen snabbt och gör rörelser som alla kan vara med på. Tillsammans blir denna kvartett perfekt underhållning, speciellt en regnig onsdag som föreställningen utspelade sig i när jag var på besök.
Bara synen på Dag-Otto får barnen att jubla och applådera. Hela publiken blir alldeles till sig när denna unika karaktär visar sig. Låtar som handlar om allt från tattkantaelle till nallebjöna sjöngs genom föreställningen och barnen sjöng med, hoppade och dansade när Dag-Otto tog ton. Dag-Otto lyckas med charm och snällhet, vinna publikens hjärtan och roa alla åldrar. Denna folkkära karaktär är så mångsidig i sin föreställning och blandar sång och dans med komik och show.
Efter en timmes föreställning var det dags att ta farväl av Dag-Otto och Jönssons Orkester sjöng hejdå-låten.
Sjung och Hoppalong föreställningen var på besök i Kristianstad den 10 oktober, Hässleholm den 11 oktober och kommer till Karlshamn, Bellevueparken den 8 november.
Med budskap om vänskap, kärlek, glädje och roliga saker att göra är Sjung och Hoppalong en väldigt rolig och trevlig föreställning. Föreställningen är framförallt anpassad för barn men tycker jag att alla åldrar kan uppskatta allt smart och roligt i den. Så om du inte har något eget barn att ta med, gå med grannbarnet eller kusinbarnet. Kommer garanterat bli en rolig kväll för er båda och väldigt minnesvärd.

Text: Veronika
Bild: Veronika

Föregående artikelWillys 50 år senare
Nästa artikelLars Ericsson är mäklaren som bryr sig