Med 45 års gemensam erfarenhet 2005 bestämde sig Claes Gunnarsson och Peter Gustafsson sig för att det var dags att starta eget. Idag driver man Rörfirman från Kristianstad, med 19 anställda och har ett upptagningsområde i Skåne, Blekinge, Småland.

DSC07831cmykweb

Man är väl etablerad i Kristianstad och nu har turen kommit till Bromölla, Sölvesborg och Olofström. Idag har Rörfirman tre anställda på orten Daniel, Johan och Jimmy. Rörfirman kan bli ditt lokala rörföretag, de arbetar med högsta kvalitet, på ett kostnadseffektivt sätt och med mycket gott miljötänkande.

Det första uppdraget Rörfirman fick när det startade var just i Bromölla via LB-hus, där man gjorde allt på 28 nyproducerade lägenheter på kvarteret Orre och Trädgårdsmästaren.

Deras största uppdrag fram till nu är att man gjorde allt runt Kristianstad Aren.
Vilket man ser som en fjäder i hatten, det är det största bygget sedan CSK byggdes 1974.

Rörfirman utför alla typer av arbeten vad det gäller rörservice, stambyten, nyinstallationer, värmeinstallationer, servicearbeten och badrumsrenovering.
De utför alla typer av entreprenader – förtroendeentreprenader, utförandeentreprenader på färdiga handlingar, totalentreprenader, egna lösningar och på löpande räkning.

Man jobbar med produkter från CTC, Nibe, Värmebaronen och Janfire. Allt för att man skall kunna välja vilken uppvärmningsmetod som passar en bäst, ved, pellets, olja, luft/luft och luft/vatten och frånluft värmepump.

Tänk på att Rörfirman utför oljeservice på oljebrännare, ett av få företag idag.

Är du i planeringsdagar, av att utföra något som Rörfirman kan. Tveka inte och slå dem en signal.

De erbjuder bra prissättning, bred kompetens, stor erfarenhet och god tidsplanering – för kund och sig själva.

Vi välkomnar Rörfirman till Bromölla och önskar dem Lycka Till.

Text och Bild Jerry Cederholm

Föregående artikelMå Bra Mässa i Olofström
Nästa artikelHär finns det mesta till din trädgårdsdamm