rad_o_reklamRedovisning, bokföring, städservice, trädgårdsskötsel, hjälp vid flytt och budkörning är några av de saker som PO Service i Olofström står till tjänst med.

De utför sina tjänster i Olofström, Karlshamn, Sölvesborg och Östra Göinge. De tar dock uppdrag med en radie på ungefär fem mil vid behov. Så även om du inte bor i någon av ovanstående orter så ska du inte vara rädd för att kontakta dem. PO Service består idag av 8-10 personer beroende på vilken säsong det är. Ibland behövs det mer personal än annars och de är till för både privatpersoner och företag. Ingen är för liten eller för stor, berättar Pia Oehlrich som äger företaget, de står till tjänst för alla.

Något som är helt nytt är en ny entrepenaddel. Från och med semestern 2010 finns även en Avant 750 redskapsbärare inom företaget med många olika användningsområden. Bland annat kan man få sin gårdsplan skottad, planerad eller mindre grävningsarbete utförd. Den används också för att sopa trottoarer, göra mindre trädgårdsgrävningar, transportera singel, dra upp rötter, vara behjälplig vid trädfällning och mycket mer.

När det gäller städning i hemmet kan detta vara lite känsligt för vissa. Kanske man inte vill att någon ska vara och rumstera bland ens privata saker. Eller så tycker man kanske att det är pinsamt att inte orka städa själv. Pia berättar dock att det är fler och fler som inser att det är skönt att komma hem till ett nystädat hem och istället använda tiden till att umgås med familjen med mera.

Kunderna består i dagsläget av allt från barnfamiljer till pensionärer. Så vill du ha hjälp med att städa, putsa fönster, gräva i trädgården, fälla ett träd eller kanske packa lådor inför flytten, kontakta då PO Service.

Föregående artikelVardagsmänniskan som blir författare
Nästa artikelPassa på att testa Jiu-Jitsu under höstterminen!