DSC_0011_cmyk-webBromölla
I maj startade Yuwadee Yaemnet sitt företag Sawasdee Massage. Hon har en mysigt inredd massagesalong nere på Industrigatan och tar emot sina kunder med ett leende bakom disken.

Väldoften sveper sig om en när man kliver innanför dörren till den ljusa receptionen. Väntrummet med sin soffa är varmt och välkomnande. Yuwadee utbildade sig till massör i Thailand, och har sedan jobbat ett år med massage på en annan salong. I våras tyckte hon det var dags att starta eget och så här fyra månader senare så har hon inte ångrat sig det minsta.
– Jag är glad att jag startade eget företag, säger Yuwadee och ler. Det är roligt och skönt att kunna styra sina egna arbetstider.

Hon erbjuder thailändsk oljemassage, och den kan på ett positivt sätt påverka ämnestomsättningen i de inre organens blodkärl och öka immunförsvaret. Massagen frigör endorfiner i kroppen, som ökar känslan av välbefinnande och kan verka smärtlindrande.
– Massage är extra bra om man har ett stillasittande arbete, berättar Yuwadee. Efter en effektiv och rogivande massage mår man bättre och kan arbeta bättre.

Yuwadee ser framåt med sin verksamhet och har många planer för hur hon vill utveckla företaget. Först och främst vill hon kunna erbjuda sina kunder även fotmassage, och på längre sikt utöka med mer spatjänster.

Titta in till Yuwadee och unna din kropp en välbehövlig massage hos Sawasdee Massage!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelVinslövsdagarna – en succé utan dess like
Nästa artikelSaftiga muffins som är en fröjd att äta