Lenas passion ligger i att hjälpa kunder, hon finns tillgänglig på Länförsäkringars kontor både i Bromölla och Sölvesborg.

Sölvesborg / Bromölla
9 Göteborgsvarv och Vasaloppet är prestationer som Lena Siegmund känner sig stolt över men hennes passion ligger i att hjälpa kunder som hon gör genom Länsförsäkringar.
Sedan 10 år har hon arbetat med kunder inom Länsförsäkringar och under senaste åren har en utbildning till Fastighetsmäklare genomgåtts och i dag arbetar hon på kontoren i Sölvesborg och Bromölla som Fastighetsmäklare.
-Mina första tankar på att axla jobbet som mäklare fick jag efter att vi sålde huset genom Christian Andersson på Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Det följdes av frågan om jag ville utbilda mig genom LF Fastighetsförmedling som mäklare och nu är jag framme vid det målet, berättar Lena.
Lena är pigg och glad och berättar gärna om sitt fantastiska arbete där hon träffar kunder i deras hus och kan hjälpa säljaren och köparen att komma till bra avslut. Att skapa tillit i affärer, ofta den största affären för många köpare, gör att det viktigaste är att man förstår och lyssnar på köpare och säljare. Det gäller att alla parter känner att vi skapar trygghet för dom under hela genomförandet samt att båda är nöjda när fastigheten skiftat ägare.
-Jag har hög servicenivå, målmedvetenhet och är personligt engagerad i varje affär och alltid med ett leende. Sedan jag redan varit i kontakt med många kunder som försäkringsförmedlare och besökt många kunder i deras hem så känner jag mycket väl till hela området och kontaktnätet är därför även det ganska stort.
Lena berättar att det härliga med jobbet är att man träffar mycket folk, det är roligt och meningsfullt att få vara behjälplig genom hela bostadsaffären. Det är även ett väldigt skiftande arbete, den ena dagen är inte den andra lik, vilket passar Lena.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelFilmtips – Spännande och obehagligt i serien Ratched
Nästa artikelInställd julmarknad