hälsoeventsTvå tjejer, Lisa Larsson och Maria Johnsson, har startat upp Hälsoevents i Kristianstad. De arbetar inom hälsa sedan flera år tillbaka och brinner för det de gör. De är kompanjoner men även systrar.

Tanken kom upp att de skulle starta upp ett gemensamt företag och göra olika events, de har gjort ”Prova på dagen” i 3 år och intresset har varit stort för även den yttre biten av välmående därför bestämde de sig för att skapa ännu en mässa, nämligen Hälsa & Skönhetsmässan.

I framtiden kan det även bli aktuellt med andra events för att inspirera, glädja, utveckla olika människor på olika sätt. Deras ambition är att kunna hjälpa människor att må bättre genom skratt, kost, personlig utveckling mm.

– Närmast nu ligger Hälsa & Skönhetsmässan som går av stapeln den 9 oktober. Då vi behöver en helhet för att må bra, så finns det både olika behandlingar att kunna prova eller få höra mer om, samtidigt som det finns det mesta inom skönhet, säger Lisa Larsson Mässan håller hög kvalitet utan större krusiduller, de har valt att ha bordsplacering istället för monitorplats, detta för att det känns gemytligare att kunna erbjuda lite mer plats efter behov. Tanken är att man ska kunna kommunicera med sin ”granne” för bästa möjliga plats, behöver man mycket plats kan man köpa till platser till ett förmånligt pris.

De håller bra och låga priser för att även de lite mindre företagen ska ha råd att visa upp sig och vara med. Däremot så får det bara vara ett företag per plats och ett par utställare vid varje bord. – Vi har plats till ca 65 utställare och vi är uppe i ungefär hälften så vill du vara med och visa ditt företag så passa på att anmäla dig snarast, fortsätter Lisa. Givetvis har de också ett par bra föreläsare som är med och förgyller denna dag. De har bjudit in Martina Haag som är en känd profil i många sammanhang men framförallt för att hon har en bra föreläsning om hur man får vardagen att gå ihop.

– Detta berör varje människa i vårt ganska stressiga samhälle, säger Lisa. Sedan har de Anna Hansson från MT gruppen som samarbetar med Mia Törnblom och ingår i hennes team. Anna pratar om självkänsla och om hur man kan bättra bilden av sig själv, att våga ta plats och känna att man duger.

Biljetterna säljs redan nu på förköp och det gäller att vara ute i god tid. Om ni är ett arbetslag eller skolklass eller liknande så får ni dessutom ett bra grupp-pris. Sist men absolut en stor del i hela företaget att de skänker delar av överskottet till välgörenhet.

Detta år har de valt att ge till sjuka barn som behöver specialistvård. I Lund finns just ett sådant sjukhus som drivs till största delen av gåvor. De har haft förmånen att besöka föreståndaren samt en del av familjerna på Ronalds McDonalds barnsjukhus. För mer info och bokning av utställarplats samt föreläsningsbiljetter gå in på www.halsoevents- kristianstad.com

Föregående artikelBland blommor och blad på Hörnsjöns Plantskola
Nästa artikelWarhammer 40,000 i Bromölla lördagen 11 september.