Valle och pappa Johan Wantzin i sin butik.
Valle och pappa Johan Wantzin i sin butik.

Strax utanför Jämshög, efter att ha svängt av 121:an mot Olofström, hittar vi en skylt med Wantzins Marine på. Vi följer skylten och hittar Johan och Valle Wantzin utanför deras nyöppnade butik, som visar sig innehålla mycket av det som en båtfantast kan önska.

Valle som blott är 16 år och en kreativ ung man äger tillsammans med sin pappa Johan företaget och det var från honom idén kom för något år sedan att starta upp. För lite drygt en månad sedan öppnade de butiken men också en webshop med samma namn. I webshopen kan man klicka i vad man vill ha för att sedan få det levererat hem till dörren om man så önskar.

De erbjuder inte bara varor att sälja utan står även till tjänst om man vill ha varorna installerade. De kan även utföra service på redan befintliga båttillbehör. En ytterligare tjänst är att de specialtillverkar rostfria tillbehör efter kundens önskemål till just den egna båten. Tex om man har en båt där det inte finns standardmått på badbryggan kan de hjälpa till med detta.

De skräddarsyr den då så att den passar till just din båt. Till dig som behöver något till din båt, kontakta Wantzins Marine, de ordnar allt det du vill ha, till bra pris!

bild&text Paulina Bengtsson

Föregående artikelMed både ELON och AUDIO VIDEO i sina händer.
Nästa artikelLjungsleds Plantskola